Wtorek
01.09.15
|
Pieczywo pszenne i żytnie; masło; szynka wiejska; sałata; ser żółty; ogórek zielony; kakao.
|
Zupa z fasolki szparagowej z ziemniakami; natka; śmietana ; makaron penne pełnoziarnisty w sosie pomidorowym; kompot.
|
Budyń; sok; herbatnik owsiany; winogrona.
|
Środa
02.09.15
|
Pieczywo pszenne i razowe; masło; jajko na twardo; szczypior; serek „Almette”; pomidor; płatki zbożowe na mleku.
|
Zupa ogórkowa z ziemniakami; koperek; śmietana; ryż brązowy; kebab z indyka; kapusta czerwona + olej; kompot.
|
Serek „Bakuś” waniliowy; ½ banana.
|
Czwartek
03.09.15
|
Pieczywo pszenne i żytnie; masło; pasta z ryby wędzonej; szczypior; salami; rzodkiewka; kawa mleczna.
|
Żurek z ziemniakami; śmietana; kluski leniwe z masłem; arbuz; kompot.
|
Wafle przekładane masą krówkową; śliwka; herbata owocowa.
|
Piątek
04.09.15
|
Bułeczka mieszana; masło; twarożek + śmietana + rzodkiewka; dżem; płatki jaglane na mleku.
|
Barszcz czerwony z ziemniakami; śmietana kasza gryczana biała; bitki wołowe; mizeria + jogurt; kompot.
|
Pączki z serem; herbata miętowa; arbuz.
|